Παραλία Κατερίνης - Τοποθεσία

Η Παραλία Κατερίνης αποτελείται από δέκα χιλιόμετρα χρυσαφένιας αμμουδιάς η οποία βρέχεται από την καταγάλανη και πεντακάθαρη θάλασσα. Η ονειρεμένη ομορφιά της Παραλίας Κατερίνης είναι όπως και αυτή που απεικονίζεται στα καρτ-ποστάλ και τις αφίσες στα έντυπα των γραφείων ταξιδιών, δείχνοντας στον επισκέπτη την ευαισθησία μας για το περιβάλλον.

Είναι ένας ονειρεμένος προορισμός, με έντονη μεσογειακή ατμόσφαιρα, εξαιρετικό κλίμα, με τις ακτές της Παραλίας Κατερίνης μέσα στην αγκαλιά του Ολύμπου, που δημιουργούν ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Ξεκινώντας από την παραλία ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το όμορφο τοπίο της περιοχής με πολλές επιλογές. Οι αρχαιολογικοί χώροι, τα βυζαντινά μνημεία και ο Όλυμπος συνθέτουν τη μοναδικότητα της Πιερίας.

Τοποθεσία ξενοδοχείου "Hotel Paris"

Για την πρόσβαση στο ξενοδοχείο "Hotel Paris", μπορείτε να δείτε τον παρακάτω χάρτη της Google καθώς και να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο που έχουμε δημιουργήσει.

Αποστάσεις από την Παραλία Κατερίνης

Απόσταση Χρόνος Τοποθεσία
6χλμ (8 λεπτά) Κατερίνη
6χλμ (8 λεπτά) Σιδηροδρομικός Σταθμός
7χλμ (7 λεπτά) Εθνική Οδός
8χλμ (10 λεπτά) ΚΤΕΛ
105χλμ (1 ώρα) Αεροδρόμιο “Μακεδονία”
115χλμ (1 ώρα) Εύζωνοι
185χλμ (2 ώρες) Προμαχώνας
330χλμ (3 ώρες) Ηγουμενίτσα

Οι αποστάσεις και οι χρόνοι μετάβασης έχουν υπολογιστεί με τη βοήθεια των χαρτών της Google.

Φωτογραφίες από την Παραλία Κατερίνης

Ακτή Παραλίας ΚατερίνηςΑκτή Παραλίας ΚατερίνηςΑκτή Παραλίας ΚατερίνηςΑκτή Παραλίας ΚατερίνηςΑκτή Παραλίας ΚατερίνηςΠαιχνίδια στην ακτή της Παραλίας ΚατερίνηςΠαιδιά στην ακτή της Παραλίας ΚατερίνηςΞαπλώστρες και ομπρέλες στην ακτή της παραλίας ΚατερίνηςΗλιοθεραπεία στην ακτή της Παραλίας ΚατερίνηςΤο κέντρο της Παραλίας ΚατερίνηςΤο κέντρο της Παραλίας ΚατερίνηςΤο κέντρο της Παραλίας Κατερίνης