Πιερία - Τουριστικές προτάσεις

Εκτός από τη φυσική ομορφιά, την ακτή, τις παραλίες, και τη σύγχρονη τουριστική υποδομή, η Πιερία συνεχίζει να υπερηφανεύεται για τα υπέροχα πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία της. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία συνδέεται με την Πιερία μέσω του κύριου αυτοκινητόδρομου της χώρας και απέχει μόλις 100χλμ.

Η Πιερία θα σας προσφέρει μια γαλήνια και ευχάριστη διαμονή. Στην καρδιά της περιοχής θα βρείτε επίσης το κέντρο της τουριστικής περιοχής της Πιερίας. Η Κοινότητα της Παραλίας Κατερίνης στην Ολυμπιακή Ακτή και ο Κορινός, συνθέτουν την πιο λαμπρή και πιο κοσμοπολίτικη πλευρά της Πιερίας. Οι τεράστιες παραλίες και η θάλασσα συνδυάζονται με την ακτινοβόλο χαμόγελο που φαίνεται να απορροφηθεί στη χρυσή λάμψη της άμμου.

Η Πιερία έχει δημιουργήσει δεσμούς με τους επισκέπτες που θα έρχονται κάθε χρόνο για να βρίσκονται μαζί με τους ανθρώπους με τους οποίους έχουν γίνει καλοί φίλοι. Οι εγκαταστάσεις και η ζεστή θαλπωρή που προσφέρονται από τα οικογενειακά ξενοδοχεία θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Υπάρχει αφθονία προκλήσεων και αξιοθέατων: τα καταστήματα και οι ευκαιρίες αγοράς, η νυχτερινή ζωή και τα καλύτερα κλαμπ της Μακεδονίας, η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και οι ψαροταβέρνες με πλούσιο μενού με θαλασσινούς μεζέδες.

Αξίζει να επισκεφτείτε

Το ξενοδοχείο "Hotel Paris" σας προτείνει να επισκεφτείτε τους ακόλουθους τουριστικούς προορισμούς:

Απόσταση Χρόνος Τοποθεσία
10χλμ (12 λεπτά) Αλυκές
23χλμ (29 λεπτά) Δίον
25χλμ (32 λεπτά) Πύδνα
30χλμ (30 λεπτά) Όλυμπος
43χλμ (34 λεπτά) Κάστρο Πλαταμώνα
36χλμ (43 λεπτά) Ελατοχώρι
42χλμ (35 λεπτά) Παλαιός Παντελεήμων
45χλμ (1 ώρα) Πριόνια - Εθνικός Δρυμός Ολύμπου

Οι αποστάσεις και οι χρόνοι μετάβασης έχουν υπολογιστεί με τη βοήθεια των χαρτών της Google.

Παλαιός ΠαντελεήμωνΠαλαιός ΠαντελεήμωνΤο κάστρο του ΠλαταμώναΑρχαίο ΔίονΜονή Αγίου ΔιονυσίουΕλληνική παραδοσιακή ταβέρναΤο φαράγγι του ΕνιπέαΜύτικας (2917μ)