ΠΙΕΡΙΑ

ΠΙΕΡΙΑ

Πιερία – Τουριστικές προτάσεις

Εκτός από τη φυσική ομορφιά, την ακτή, τις παραλίες, και τη σύγχρονη τουριστική υποδομή, η Πιερία συνεχίζει να υπερηφανεύεται για τα υπέροχα πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία της. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία συνδέεται με την Πιερία μέσω του κύριου αυτοκινητόδρομου της χώρας και απέχει μόλις 100χλμ.

Η Πιερία θα σας προσφέρει μια γαλήνια και ευχάριστη διαμονή. Στην καρδιά της περιοχής θα βρείτε επίσης το κέντρο της τουριστικής περιοχής της Πιερίας. Η Κοινότητα της Παραλίας Κατερίνης στην Ολυμπιακή Ακτή και ο Κορινός, συνθέτουν την πιο λαμπρή και πιο κοσμοπολίτικη πλευρά της Πιερίας. Οι τεράστιες παραλίες και η θάλασσα συνδυάζονται με την ακτινοβόλο χαμόγελο που φαίνεται να απορροφηθεί στη χρυσή λάμψη της άμμου.

Η Πιερία έχει δημιουργήσει δεσμούς με τους επισκέπτες που θα έρχονται κάθε χρόνο για να βρίσκονται μαζί με τους ανθρώπους με τους οποίους έχουν γίνει καλοί φίλοι. Οι εγκαταστάσεις και η ζεστή θαλπωρή που προσφέρονται από τα οικογενειακά ξενοδοχεία θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Υπάρχει αφθονία προκλήσεων και αξιοθέατων: τα καταστήματα και οι ευκαιρίες αγοράς, η νυχτερινή ζωή και τα καλύτερα κλαμπ της Μακεδονίας, η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και οι ψαροταβέρνες με πλούσιο μενού με θαλασσινούς μεζέδες.

Αξίζει να επισκεφτείτε

Το ξενοδοχείο “Hotel Paris” σας προτείνει να επισκεφτείτε τους ακόλουθους τουριστικούς προορισμούς:

ΑπόστασηΧρόνοςΤοποθεσία
10χλμ12 λεπτάΑλυκές
23χλμ29 λεπτάΔίον
25χλμ32 λεπτάΠύδνα
30χλμ30 λεπτάΌλυμπος
43χλμ34 λεπτάΚάστρο Πλαταμώνα
36χλμ43 λεπτάΕλατοχώρι
42χλμ35 λεπτάΠαλαιός Παντελεήμων
45χλμ1 ώραΠριόνια –
Εθνικός Δρυμός Ολύμπου
Οι αποστάσεις και οι χρόνοι μετάβασης έχουν υπολογιστεί με τη βοήθεια των χαρτών της Google.